Thursday, March 9, 2017

Buku Rujukan Belajar Bahasa Korea / Books for Learning Korean

Hi korang.

I'm currently learning some Korean haha Kinda susah, since I am a bebal kind of person huhu... satgi quit la tu haha Anyway, nak cari bahan rujukan etc untuk belajar Bahasa Korea kat Malaysia ni sangatla susahhhhh especially for me yang tinggal kat kawasan kampung like me.. So long story short, I order je via a friend haha senang kan? But semua in English laaaa sebab Malays books untuk learning Korea macam kurengsss je..

So, kalau korang berminat nak beli buku untuk belajar Korea gak, here's a list of harga diorang. Just emel me kat missstrawberrymilk (at) gmail (dot) com kalau nak buat tempahan gak! Tapi diingatkan semuanya preorder  dan bergantung dengan stok semasa k?


Korean Made Simple: A beginner's guide to learning the Korean language
by Billy Go
RM165


Integrated Korean: Beginning 1 (KLEAR: Integrated Korean #1)
by Young-Mee Cho, Hyo Sang Lee, Carol Schulz, Ho-Min Sohn, Sung-Ock Sohn
RM150

Elementary Korean
Ross King
RM120


Korean for Beginners: Mastering Conversational Korean (CD-ROM Included)
by Henry J. Amen IV
RM80


Continuing Korean
Ross King
RM130

Making Out in Korean: A Korean Language Phrase Book
RM35


Korean For Dummies
by Jungwook Hong, Wang Lee
RM85

500 Basic Korean Verbs
by Kyubyong Park, Sang-Oak Lee (Foreword)
RM100


2000 Essential Korean Words for Beginners (G)
RM135


Essential Korean: Speak Korean with Confidence! (Korean Phrasebook and Dictionary)
by Soyeung Koh (Compilation)
RM40

Essential Korean Vocabulary: Know Key Words and Authentic Sentences for Korean Proficiency
by Kyubyong Park
RM120


Essential Korean Phrasebook & Dictionary: Speak Korean with Confidence!
by Soyeung Koh, Gene Baik
RM50

Essential Korean Grammar: Your Essential Guide to Speaking and Writing Korean Fluently!
by Laura Kingdon (Goodreads Author)
RM75


DICTIONARIES

Tuttle Pocket Korean Dictionary: Korean-English English-Korean
by Kyubyong Park
RM40

Tuttle Learner's Korean-English Dictionary: The Essential Student Reference
by Kyubyong Park
RM80

Mini Korean Dictionary: Korean-English, English-Korean
by Nancy Goh (Editor)
RM30

Little Giant Essence English-Korean and Korean-English Dictionary
RM150


Korean Berlitz Pocket Dictionary
RM40


Minjung's Essence Korean-English Dictionary
by Minjung's Editorial Staff
RM250

Hmm korang berkenan dengan satu buku tu tapi buku tu tak tersenarai?
Well boleh je emel me buku mana yang korang nak, and I'll hunt it down untuk korang.

K tu ja, bye!

Love,
Fifi.

No comments:

Post a Comment