Thursday, March 9, 2017

Buku Rujukan Belajar Bahasa Korea / Books for Learning Korean

Hi korang.

I'm currently learning some Korean haha Kinda susah, since I am a bebal kind of person huhu... satgi quit la tu haha Anyway, nak cari bahan rujukan etc untuk belajar Bahasa Korea kat Malaysia ni sangatla susahhhhh especially for me yang tinggal kat kawasan kampung like me.. So long story short, I order je via a friend haha senang kan? But semua in English laaaa sebab Malays books untuk learning Korea macam kurengsss je..

So, kalau korang berminat nak beli buku untuk belajar Korea gak, here's a list of harga diorang. Just emel me kat missstrawberrymilk (at) gmail (dot) com kalau nak buat tempahan gak! Tapi diingatkan semuanya preorder  dan bergantung dengan stok semasa k?