Thursday, March 9, 2017

Buku Rujukan Belajar Bahasa Korea / Books for Learning Korean

Hi korang.

I'm currently learning some Korean haha Kinda susah, since I am a bebal kind of person huhu... satgi quit la tu haha Anyway, nak cari bahan rujukan etc untuk belajar Bahasa Korea kat Malaysia ni sangatla susahhhhh especially for me yang tinggal kat kawasan kampung like me.. So long story short, I order je via a friend haha senang kan? But semua in English laaaa sebab Malays books untuk learning Korea macam kurengsss je..

So, kalau korang berminat nak beli buku untuk belajar Korea gak, here's a list of harga diorang. Just emel me kat missstrawberrymilk (at) gmail (dot) com kalau nak buat tempahan gak! Tapi diingatkan semuanya preorder  dan bergantung dengan stok semasa k?

Tuesday, January 10, 2017

The Good, The Bad, and The Worst

The good news : I survived 2016
The bad news : I survived 2016, not unscathed
The worst news : I survived 2016 not unscathed only to face scathing once again.

All in all I am alive and breathing,
and all in all the breathing is painful, and the living is hard.

I wish I was stronger so that I won't cry as much,
and I wish I was stronger so that I can fight all the problems away,
How I really I wish.

A.J.