Sunday, August 7, 2016

Fesyen Elsa versi Muslimah

Haritu, setelah beberapa tahun nak tengok movie ni tapi asyik tak kesampaian, Fifi berjaya jugak tengok movie Frozen.
Sume cantik cantik belaka.
Tapi tercari cari gak mana Jack Frost sebab selalu je dengar nama Jelsa sana sini.
And then penat la adik Fifi nak terangkan bahawa Jack Frost tu watak sebuah game, bukan watak filem tu.

Kecewa rasa hati kejap sebab Elsa dengan Jack are a cute couple huhu


Tengok tuuuuuuuuuuuuuuuu, bukan main lagi comel menaikkan harapan I hanya untuk memusnahkannya dalam sekelip mata dengan realiti huhu



Anyway, ni fesyen Elsa untuk versi Muslimah, takde seksi meksi hokay?
Muslim Elsa


No comments:

Post a Comment