Sunday, August 28, 2016

Hijabista: Nerdy Pink

Hijab


Oasis drapey top
58 MYR - oasis-stores.com


Marni short sleeve shirt
810 MYR - farfetch.com


Brown jeans
875 MYR - donnaida.com


Converse sparkle sneaker
145 MYR - jcpenney.com


Coach brown handbag
300 MYR - coach.com


Burberry wrap shawl
910 MYR - stylebop.com


Muse acetate glasses
365 MYR - glassesusa.com


ETIVAL Blanc
6.77 MYR - e-mages.eu


Sunday, August 21, 2016

Hijabista: Feeling Black

Hijab


Alice Olivia mock neck top
615 MYR - oxygenboutique.com


Alice Olivia alice olivia jacket
3,700 MYR - aliceandolivia.com


Chicwish floral maxi skirt
200 MYR - chicwish.com


Fendi heel pump
4,410 MYR - net-a-porter.com


White pearl jewelry
800 MYR - therealreal.com


Oscar de la Renta tassel earrings
1,605 MYR - matchesfashion.com


Tory Burch floral scarve
560 MYR - toryburch.com

Sunday, August 14, 2016

Hijabista: Going Beige

Hijab


Issa wrap top
860 MYR - net-a-porter.com


H M brown waistcoat
88 MYR - hm.com


Missoni knit skirt
1,925 MYR - stylebop.com


Chanel black ballet flat
2,675 MYR - 1stdibs.com


Herm├Ęs vintage handbag
38,525 MYR - farfetch.com


Lele Sadoughi cabochon pendant
1,210 MYR - neimanmarcus.com


Yves Saint Laurent white shawl
1,860 MYR - theoutnet.com


Sunday, August 7, 2016

Fesyen Elsa versi Muslimah

Haritu, setelah beberapa tahun nak tengok movie ni tapi asyik tak kesampaian, Fifi berjaya jugak tengok movie Frozen.
Sume cantik cantik belaka.
Tapi tercari cari gak mana Jack Frost sebab selalu je dengar nama Jelsa sana sini.
And then penat la adik Fifi nak terangkan bahawa Jack Frost tu watak sebuah game, bukan watak filem tu.

Kecewa rasa hati kejap sebab Elsa dengan Jack are a cute couple huhu


Tengok tuuuuuuuuuuuuuuuu, bukan main lagi comel menaikkan harapan I hanya untuk memusnahkannya dalam sekelip mata dengan realiti huhu