Tuesday, July 5, 2016

Pink Hijabi Fashionista

Pink Girl:)



Pink Girl:) by kokosh featuring Billabong


  • satu outfit yang sangat lawa tapi takkan mampu orang biasa miliki sepenuhnya RM4ribu ke RM5 ribu total harga sume tu!
  • kaler pink yang sangat menarik sebab I minat pink, semua pun menarik kalau dah pink
  • blouse yang comfy tapi harga buat sesak nafas je, nasib baik cantik
  • jeans koyak rabak tu paling murah dalam gambar, RM53 je. Better jangan pakai pi jalan jalan kalau korang sayangkan aurat, kalau nak lepak sorang sorang dalam bilik hokay je.
  • handbag macam handbag zalora harga rm50, tapi harga sebenar dekat nak seribu ringgit, sangat berbaloi kalau korang kaya, sebab comel je
  • sweater beige coat yang nampak neutral sesuai ditambahkan dalam mixture outfit tu bagi yang selalu bukak tutup peti sejuk tu
  • necklace bagi penyeri outfit. tanak guna pun takpe
  • makeup tu gosok la kat mana mana bahagian muka korang, just jangan terober okay?
  • perfume jangan pakai lebih lebih, nanti tergoda seorang perogol bersiri kang
  • wedge boots tu sesuai untuk korang yang super rendah macam I, boleh capai siling ke hape ke lepas ni, ye tak? Tapi kalau tak reti pakai kasut tinggi, better jangan sibuk nak sentuh wedges tu, nanti pinggang patah, sape susah?

By Malene Birger pink top
1,050 MYR - harveynichols.com


Beige coat
925 MYR - mirabella.jp


Blue jeans
53 MYR - newlook.com


Iron Fist wedge boots
295 MYR - heels.com


McQ by Alexander McQueen hand bag
990 MYR - theoutnet.com


1928 jewelry
200 MYR - 1928.com


Kevyn Aucoin makeup
240 MYR - neimanmarcus.com


Accessories Boutique lip gloss
54 MYR - misskl.com


Perfume fragrance
155 MYR - vonmaur.com


Billabong floral decor
125 MYR - surfstitch.com

1 comment:

  1. kalau kaya sekalipun saya tak beli kot sampai mahal gituh. huhuhh.

    ReplyDelete