Wednesday, June 1, 2016

Hijabista : Nude In Color Only

Hijab Life...

Hijab Life... by kokosh featuring blue skinny jeans


Wah kaler kesukaan diriku pula harini!

Vivienne Westwood Anglomania colorful top - shirt longgar yang lawa..dan kaver bahagian dada..
545 MYR - theoutnet.com


Rebecca Stella For Nelly fake fur coat - kalau sejuk guna, kalau kat malaysia ni nanti tambah berat di bahu sebab sure akan menyerap peluh korang bergelen gelen, kan cuaca hot gitu
275 MYR - nelly.com


Marc by Marc Jacobs blue skinny jeans - skinny ni I tak approve la sebab nampak seksi gitu bila bentuk badan lagi jelas daripada saat pakai panty je.. for me la, korang I'm not sure..tapi seriusly, nampak comel je bila orang pakai, just bukan depan ajnabi la kan?
680 MYR - mytheresa.com


Sergio Rossi platform pumps - yang ni I suka......kaler memang superb la...design memang lawa habes! Harga buat sakit tekak pulak nak menyebutnya huhu
3,015 MYR - sergiorossi.com


Ostrich handbag - purse ni padan dengan fake fur coat dan pumps tu, cuma satu je la, segala harta karun kene tingalkan kat umah je sebab muatan sikit ajer..
185 MYR - chicastic.com


No comments:

Post a Comment