Monday, May 9, 2016

Hai Monday, Weekend Dah Habis




Seminggu ada tujuh hari.

Dalam tujuh hari tu, ada:



Isnin : Hari untuk patah hati sebab cuti dua hari weekend dah habis, back to work peeps *mata panda sebab ngantuk walaupun malam sebelumnya tido awakl*




Selasa : Emosi dah stabil sebab Monday blues dah berlalu.. *fokus keje*



Rabu : Lama lagi ke nak Jumaat ni? *emosi terganggu balik sbb banyak pulak urusan keje bila menjelang hari Rabu ni huhu*



Khamis : Jumaat oh Jumaat, cepatla tiba.. *stress bila nampak banyak keje sebab otak dah men-Jumaat-kan diri haha*


Jumaat : Kejap kejap tengok jam, tunggu jam pukul 5 untuk balik...siap nyanyi nyanyi lagi sebab eksaited sampaila coworkers jeling jeling dalam opis haha *Yeayyyyyyyyyyyyy balik kampung oh oh balik kampung haha*



Sabtu : Wah harini kita relaks!!! Bangun selambat mungkin!! *padahal, otak dah setting bangun awal untuk turun keje, hampeh*



Ahad : Emosi terganggu balik sebab esok Isnin. Memang pendek sungguh riwayat hidup cuti dua Hari bagi seorang pekerja malas macam Fifi haha *terfikir fikir, apakah bezanya hari Ahad dengan hari Isnin, bila feelings macam sama je, feeling so blues gitu haha*


Alahai hidup..

5 comments:

  1. cepat beno masa berlalu skang ni!
    x sempat buat apa2 kalau nak difikirkan :(
    tido pun tak sempat qada' utk 5 hari tu.

    ReplyDelete
  2. sis monday bluesss ni.. huwaa malas nya rasa! =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha every week macam tu, lama2 mungkin akan terbiasa la nanti...

      Delete