Tuesday, March 15, 2016

Fakta Fesyen: Baguette Bags

Harini nak perkenalkan korang kepada beg Baguette pulak. Saya tak minat stail ni, tbh.

Sebuah beg segi empat yang kelihatan seperti baguette:

Ni la baguette, sejenis bread.
Namun jujur saya katakan, pada pandangan saya, beg Baguette dengan Baguette kat atas ni nampak sangat berbeza bentuknya haha

Anyway, ini contoh beg Baguette yang comel comel belaka <3

Fendi Micro Baguette
4,705 MYR SAKSFIFTHAVENUE.COM


Fendi Women's Baguette
11,605 MYR BARNEYS.COM


What Goes Around Comes Around Fendi Haircalf Baguette Bag)


Fendi Women's Baguette
12,625 MYR BARNEYS.COM

Fendi Mini 3 Baguette Leather Shoulder Bag
6,925 MYR MYTHERESA.COM


2 comments:

  1. Lah ingatkan memang baugette dijadikan beg setepek macam tu..hik3..cantiknya beg2 tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha i was like that too pada mulanya, lepas search lan pulak shape yang keluar -.-

      Delete