Sunday, March 6, 2016

Cuddling with Pn.Tina dan Pn. Momo

Earlier, nak buat keja sikit.

Turns out dah ada dua ekor makhluk tuhan paling seksi dah occupied the place..

*rumah bersepah, meja bersepah, kucing bersepah = the real me haha kalau kemas sangat, tu imposter namanya!*

Pn Momo (Kiri)  tengah memeluk si Pn Tina (kanan) dengan erat while I was membebel that diorang shouldn't buat adegan drama korea like that kat atas my workspace!
Kelihatan Pn Momo mengangguk anggukkan kepala bukan kerna setuju, tetapi because she's mengantuk!!!



Kelihatan mata Pn Momo telah terbukak sedikit menunjukkan kejengkelan beliau dengan kutakan (read: bebelan) Fifi. Pn. Tina nampak lena tidak menghiraukan dunia (sedapnya beliau tido!)

Pn. Tina cuba melawan godaan mata untuk tidur tapi tidak juga beliau berambus dari meja itu. (Why?!)

Nampaknya Pn Momo dah makin marah..... (Me: Get out of my sight!! My table tu!!)

Dua dua dah bangun, mari kita saling merenung merenungi antara satu sama lain.
(Pn Momo: Pompuan ni bising je keje!
Pn Tina: I ngantuk la you all!
Me: Dah, habis dah setengah jam with them both, keja kemana meja kemana TT_TT

2 comments:

  1. eh eh..comelnya...siap ad title Pn lg..kalah hakak oi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene hormat sikit diorang ni, kalau tak habis tikar kat rumah kene cakar huhu

      Delete