Monday, February 29, 2016

Planner Deco for January


Ni my planner for tahun ni.
Beli daripada Humaira Cottage at RM115 satu set sekali dengan inserts.
(dapat diskaun haritu sebab the owner was sooo nice)



Ni kulit bahagian dalam dia.
Even tho tahun 2016 dah hampir dua bulan berlalu,
masih kosong gitu sebab bizi sangat nak handle my new year (konon kononya la kan since actually Fifi just bizi melayan movies je lately haha)
Inshaallah ada masa Fifi touch up la sikit, after touched up, Fifi upload lagi the pics haha

Ni Cover page dia.
Isi kat dalam tu dia basically untuk plan our life as a modern muslima la,
ibadah mapping etc. So for those yang suka gaya hidup
yang teratur (or tak teratur macam Fifi tapi berangan nak hidup yang ;kemas' sikit kan..)
bolehlah dapatkan planner korang sekarang ni k daripada Humairaa Cottage.

 Pen tu beli from Japaneasyshopper,
direct from Japan.
(satu set pen + inks satu set + RM50)

So ni contoh isi kat dalam tu untuk bulan January.
Basically Fifi just catat apa yang penting that has happened or yang akan berlaku pada setiap hari tersebut.
Guna stickers random from random shops, tema kaler pink.

Sorry gambo kabur, kamera kompak je kan haha

That's all for my planning time for now.




1 comment: