Friday, February 26, 2016

Layan Drama Korea dengan si Momo

Since Fifi boleh dikira minat gak citer Korea ni, usually weekends memang marathon drama je keje.

So si Momo ni usually jadi peneman rasmi sebab tengok sorang sorang buhsan pulak..

*Momo adalah sekor kucing yang tak comel bagi orang lain tp perfect for me haha
perfect for each other gitu!*


Ni si Momo cuba menjadi retis korea jugak dengan posing gitu

beliau sedang menjiwai watak..



bergerak gerak pulak sebab scene dah habes..

oh watak hero pulak dah, so si Momo dengan keperasanan retisnya pun took a nap,
yup atas tangan Fifi!

Tapi bangun semula sebab dia terdengar ada retis Korea hensem on the screen..

"wow" terdetik di hati kecik si Momo

Okay, I was bored, so bye!

2 comments:

  1. cute Momo..sib baik tak dicakarnya tab tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha dia memang tak berminat with my gadget, dia lebih suka handbag and segala jenis tikar :D

      Delete