Sunday, February 21, 2016

Blog dah Bertukar Wajah!

Alhamdulillah, blog dah bersalin bajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu after DUA tahun pakai baju yang sama since 2014.

This time Fifi chose kaler kombo red + black + yellow.
Actually nak go with red dan black je tapi atas beberapa sebabbbbbb xleh guna kaler tu
so tambah yellow sikit untuk lebih ceria kononnya...

Anyway, kali ni Fifi guna illustration inspired by Ponybrown sebab Fifi minat kartun tu,
comel sangattttttttt.





Anyway, ni baju lama yang dah boleh masuk lemariiiiiiiiiiii and jadi bahan antik dah hehe


Not the best tapi not bad for me...

and oh sape berminat nak tukar skin blog yang simple macam me, boleh hubungi Fifi for
tempahan :)


3 comments:

  1. Uittt, comamnyeeee! Dan, merah ni warna sgt rare tau untuk blogger perempuan. Thumbs up lah! (Y)

    ReplyDelete