Saturday, November 14, 2015

Makna Lagu: Wildest Dream by Taylor Swift



He said let's get out of this town
Drive out of the city
Away from the crowds
I thought heaven can't help me now
Nothing lasts forever
But this is gonna take me down
He's so tall, and handsome as hell
He's so bad but he does it so well
I can see the end as it begins my one condition is

Taylor Swift (TS) menceritakan pasal kekasihnya sekarang ini which sangat hensem etc tapi dia dapat rasakan walaupun kuat mana 'cinta' diorang, ia akan berakhir dengan sebuah perpisahan jugak suatu hari nanti (macam relationship dia dengan all her boyfriends sebelum ni la..) tapi dia berharap..

Say you'll remember me
Standing in a nice dress, staring at the sunset babe
Red lips and rosy cheeks
Say you'll see me again even if it's just in your wildest dreams (Ah ah)
Wildest dreams (Ah ah)


TS berharap agar dia tidak akan pudar begitu sahaja daripada ingatan lelaki tersebut setelah berpisah nanti. Dia tak kisah kalau sekadar diingati dalam mimpi-mimpi laki tu je


I said no one has to know what we do
His hands are in my hair, his clothes are in my room
And his voice is a familiar sound, nothing lasts forever
But this is getting good now
He's so tall, and handsome as hell
He's so bad but he does it so well
And when we've had our very last kiss
But my last request is

Bagi TS. hubungan diorang tak perlu dikongsikan bersama dengan pihak luar tapi bla bla dia kongsikan gak all the things that they did kecuali nama laki tu. 


Say you'll remember me
Standing in a nice dress, staring at the sunset babe
Red lips and rosy cheeks
Say you'll see me again even if it's just in your wildest dreams (Ah ah) (Ah ah)
Wildest dreams (Ah ah)


You see me in hindsight
Tangled up with you all night
Burn it down
Some day when you leave me
I bet these memories hunt you around
You see me in hindsight
Tangled up with you all night
Burn it down (Burn it down)
Some day when you leave me
I bet these memories follow you around (Follow you around)

TS merasakan walaupun hubungan diorang akan berakhir nanti, lelaki tersebut akan memahatkan memori mereka berdua dalam ingatan, menghantui perjalanan hidupnya cenggitu


Say you'll remember me
Standing in a nice dress, staring at the sunset babe
Red lips and rosy cheeks
Say you'll see me again even if it's just pretend


Overall lagu ni pasal seorang kekasih yang dapat rasakan hubungan mereka akan berakhir juga suatu hari nanti walaupun tika ini mereka sedang bahagia bersama dan dia mengharapkan agar memori yang pernah dibina bersama akan kekal diingati dan di cherished selalu.


No comments:

Post a Comment