Saturday, October 11, 2014

Makna Lagu: Invisible by Hunter Hayes

"Invisible"



Crowded hallways are the loneliest places
For outcasts and rebels
Or anyone who just dares to be different
And you've been trying for so long
To find out where your place is
But in their narrow minds
There's no room for anyone who dares to do something different
Oh, but listen for a minute
Ruangan yang sesak selalunya tempat tersepi
Untuk yang terbuang dan yang memberontak
Atau sesiapa saja yang tidak mengikut arus
dan kau telah mencuba untuk jangka masa yang lama
Untuk mencari di mana tempatmu
Namun di minda mereka yang sempit
Tiada ruang untuk sesiapa yang berani untuk menjadi berbeza
Oh, namun dengarkan untuk seminit

Makna Lagu: A Whole New World by Aladdin

Maybe I takde keje kot, so here goes makna lagu A Whole New World by Aladdin untuk korang sume altho rasenyer takde yang nak amik tau pon, just sharing tho haha


Friday, October 3, 2014

Makna lagu: All About That Bass by Meghan Trainor

Sorry, Fifi rasa agak malas nak translate lagu ni words per words sebab beberapa sebab yang tak boleh nak really di explain hehe So I will keep it short je la..