Tuesday, September 16, 2014

Shop Review: Nicky's Handmade



Hola everyone! Korang pekabar? Best tak cuti sekolah?

Anyway, harini Fifi nak review sebuah online shop yang comel lote ni dulu: Nicky's Handmade.

Blog ni ade menjual pelabagai jenis kraf yang COMEL COMEL belaka tau!
Dan ape yang BEST kat sini ialah, harga semuanya berpatutan!

Meh la cuci mata kejap k..



Bracelet comel ni RM 25.00 je tau!





This one pulak RM20 je!





This one RM18 je, comel tersangat sangat pulak tu.
(beli for kite? please? :))


Rm12 je..


Selain tu, diorang ade menjual bookmark comellllllllllll jugak. Customade u olls!



This one rm18 je, kite dah beli satu hehe




Selain itu, kedai ni ade gak menjual yang kat bawah ni:




Tunggu ape lagi, gi lah terjah kedai tu~








2 comments:

  1. Singgah sini..

    Btw anda telah ditag untuk Liebster Award

    http://aquzack.blogspot.com/2014/09/liebster-award-3-by-rosmiza-ali.html?m=1

    ReplyDelete
  2. Salam Perkenalan Miss Fifi :)
    TQ sharing info kedai online bracelet yang sangat2 comel ni... Memang cantik2 dan berpatutan harganya...

    Jika sudi singgah ke blog saya
    http://ummirdinacong.blogspot.com/
    TQ

    ReplyDelete