Sunday, July 13, 2014

Origami: Kenapa Tak Jadi-Jadi?


Nampak origami kat atas tu?
Sejak kecik sampai la tak kecik lagi macam sekarang, Fifi still tak reti melipat burung tersebut.
Tiap kali ada movie atau drama feature drama ni mesti Fifi try, tapi result dia still sama:

ORIGAMI jadi macam renyukan budak umur 2 tahun je. Hampeh.

2 comments:

  1. Ok. Cik fifi buat saya rasa nak google gak try buat bnda alah ni.hehe

    ReplyDelete
  2. Cer try tengok tutorial dkat youtube. yang versi slow motion punya~ first time saya buat dah jadi. lepas dari tu terus pergi giant beli kertas origami banyak-banyak! hehehe ^^

    ReplyDelete