Wednesday, June 4, 2014

Wajah Blog for June!

Wajah asal:


(template asal ni actually template sementara je time tu sebab template lama susah sangat nak dihandle....tapi last last jadi lama pulak memakainya ;))




As you can see blog dah berubah wajah lagi and this time finally Fifi berjaya gak mengekalkan kecoklatan blog ni tanpa menyelitkan mana mana warna comel lain.

Sejak dulu lagi Fifi minat kaler brown tapi entah kenape tak pernah pulak terbuat mana mana brown template, so here we go. Tak minat rama rama pun tapi well tetibe terbang masuk ke template ni gak..


Fifi tau yang template ni tak mesra pengguna..gelap la.. header BESAR GILA la.. Menubar pun sama, semak je..tapi guess what? Asyik pendapat korang je yang nak difikirkan, bila pulak nak pikir pasal perasaan sendiri? Well since Fifi nak buat camtu gak, well Fifi buat la camtu gak.. Bagi yang tak suke tu..well.. Sorry la k, sebab SAYA suka ;)

p/s: saje je cakap for June..mungkin untuk bulan bulan seterusnya gak kot, sebab lepas ni mungkin akan terlalu bizi nak mengadap blog wif ramadan and all :)

4 comments:

  1. perghh perghh perghh. stylo blog. sya nk buat cenggini la. berkerawang2. tp xreti. btw nice blog. suka tgk =D

    ReplyDelete
  2. lawa header tu. SANGAT SUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete