Sunday, June 29, 2014

Pepsi oh Pepsi vs Coke oh Coke!

Time kecik kecik dulu Fifi rase Pepsi and Coke (Cola!) tu same je rasenyer, SEDAP!
I mean seriously! Mom tak kasi minum air berkabonat banyak banyak atas sebab sebab yang Fifi malas nak amik tau..
Sekarang ni since sendiri dah ade duit, apelagi, terus jadi penagih tegar minuman cenggitu hehe

Coke lagi glamer dari Pepsi, juga atas sebab sebab yang Fifi malas nak amik tau, kat sini.


Te Ta Pi

Fifi prefer Pepsi most of the time. I mean, entah ape bezanya tapi Pepsi tu sedappppppppppp lagi dari Coke haha

3 comments:

  1. saya suka pepsi juga dari coke..tak tahu lah kenapa haha :D

    ReplyDelete
  2. Saya pun suka dua2.. Tapi coke tu mesti minum time sakit kepala. Boleh?huhu. Nanti mesti keluar angin time blurp, blurp tu, Erm, nak tanya sket, nape pic yang last, lepas kena belasah, coke jadi warna pink ek? (^,^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau pulak nape, maybe jadik girly lepas kene belasah kot :D

      Delete