Sunday, June 8, 2014

Nervous dan Takut!

Peace be upon everyone..

Esok merupakan hari melapor diri for Pembantu Pendaftaran KP17, so bermakna esokla Fifi kena mendaftar diri kat Kuching..since post ni merupakan autopublish, kemungkinan besar waktu ni Fifi tengah nervous gila. Maklumla first time pegi melawat and stay kat mana mana without my family huhu (manja ke hape?!)



Anyway, sape2 yang melapor kat JPN Kuching jugak esok, sila sila la ya menyape Fifi time brjumpa..
Kalau takde aral melintang, Fifi akan pakai baju kurung kaler blue with shawl ;)

Kalau tak jumpa gak, well mane mane yang selekeh sangat gayanya tu, Fifi la tu :D

p/s: rasa takut je memikirkan sume tu, sbb fifi ni memang socially awkward sangat :)

2 comments:

  1. ohmyyy mun kmk pun comfirm nervous gak. aaa all the best. boh nervous2 gilak ilek ilek hihi :)

    ReplyDelete