Thursday, May 29, 2014

Makna Lagu: Chandelier by Sia


*Chandelier tu merupakan perhiasan lilin bergantungan kat siling*

I tak minat lagu ni but someone I knew does. Saje je nak bagi hint2 kat die bende ape yang die dok minat sangat ni~


Lirik

Party girls don't get hurt
Can’t feel anything, when will I learn
I push it down, push it down
I'm the one "for a good time call"
Phone’s blowin' up, they're ringin' my doorbell
I feel the love, feel the love

[Pre-Hook]
1,2,3 1,2,3 drink
1,2,3 1,2,3 drink
1,2,3 1,2,3 drink
Throw em back, till I lose count

[Hook]
I'm gonna swing from the chandelier, from the chandelier
I'm gonna live like tomorrow doesn't exist, like it doesn't exist
I'm gonna fly like a bird through the night, feel my tears as they dry
I'm gonna swing from the chandelier, from the chandelier

[Bridge]
And I'm holding on for dear life
Won't look down won't open my eyes
Keep my glass full until morning light
Cause I'm just holding on for tonight
Help me, I'm holding on for dear life
Won't look down, won't open my eyes
Keep my glass full until morning light
Cause I'm just holding on for tonight
On for tonight

[Verse 2]
Sun is up, I'm a mess
Gotta get out now, gotta run from this
Here comes the shame, here comes the shame

[Pre-Hook]

[Hook]

[Bridge]

Sorry, gua takkan translatekan lirik lagu ni sebab jelas-jelas dah lagu ni pasal KETAGIHAN ALKOHOL yang takde kene mengene dengan Fifi. So penyanyi tu, Sia, ketagih dengan alkohol bla bla bla. Balik balik pasal alkohol je la.

2 comments:

  1. Uhmph orang putih ni memang banyak lagu dia kaitan dengan benda-benda tak baikkan ._.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..tapi muzik diorang best, tak mcm muzik malay, almost srupe je :/

      Delete