Wednesday, May 28, 2014

Liebster Award : Fifie Feyca

Kene tag dengan Cik Feyca pulak kali ni :3 Thanks tau sudi tag :)


1. Lagu yang menggambarkan perasaan anda sekarang.
Happy by Pharrell Williams ~ Musim together2 with family and friends sebab cuti
2. Cerita yang mengambarkan kehidupan anda sekarang
Snow White ~ Sebab sekarang ni cuti, paham2 ajela..
3. 5 menda/perkara yang sangat2 penting dalam hidup
anda
i. Allah SWT
ii. Islam
iii. My Family
iv. My books.
v. My cat.
4. 5 menda/perkara yang boleh buat anda rasa
bahagia sangat
i. Membaca~
ii. Tidur~
iii. Dapat gaji~
iv. Makan~
v. Beribadat~
5. 5 menda/perkara yang boleh buat anda lost or
hilang tumpuan/fokos dlm hidup
i. Takde buku nak dibace~ *booknerd ni*
ii. Black out!
iii. Bila mom takde dekat.
iv. Sakit.
v. Bila mood teruk~
6. 5 cara anda mengatasi masalah hilang tumpuan/fokos
dlm hidup
i. Kemas rumah.
ii. Tidur.
iii. Google masalah.
iv.  Rehat.
v. Berdoa.
7. 5 cara anda mengatasi masalah kurang keyakinan
pada diri sendiri
Yang ni Fifi tak tau..sebab tak penah lagi hadapi masalah ni..
8. Pernah jatuh cinta? Bila? Bagaimana? Cecite.. J
Tak pernah pulak Fifi jatuh2 ni..
9. 5 Ciri-ciri
pasangan pilihan hati anda? Opss.. nak tau jgk.. J
i. Boleh mendidik Fifi pasal ilmu agama dengan betul..sebab Fifi tak beberapa reti sangat pasal ilmu agama ni.
ii. Kaya (haha gila duit ke ape ni? ~ Well tak la, kalau dia kaya, boleh gak hulurkan sikit duit kat mom and family, kalau miskin, nanti terpaksa pulak kitorang mintak sedekah kat my mom)
iii. Hensem ~ Sejuk mata memandang
iv. Perihatin ~ taknak la nanti Fifi sakit ke ape ke dia boleh buat donno je.
v. Boleh membahagiakan Fifi.
*i and iv je yang penting, yang lain tu sekadar mengisi ruang jawapan je*
10. Apa
pendapat anda tentang blog Fifie Feyca? ce komen skit.
Nice, tak heavy sangat. Background cantik tapi xseamless so hmmm..not my fave la.. Sangat informatif though.
11. Pada
pendapatan anda, apa yang perlu ditambah baik dalam blog Fifie ni? I think its
lacking of something. Help me out. Thank you so much. Maybe nak share cara nak tambah viewers and add nuffnang earning. sharing is caring.
Hmm tak tau pulak nak tambah ape kat blog tu..Pasal nuffnang tu, Earning Fifi cuma rm2 je..agak2 la ye tahap mane skill Fifi ni dalam bab tu :D

2 comments:

  1. wahh fifi suka membaca rupanya.. bagus btol.. btw..
    Thank u miss fifi y osem sgt.. sudi jawab LA kita.. ^__^ keep in touch kayh...
    Selamat cuti sekolah juga.. ^__^

    ReplyDelete
  2. tag fifi check sini tau http://feycasnowie.blogspot.com/2014/09/liebster-award-big-thanks.html

    ReplyDelete