Monday, May 19, 2014

Kris EXO Keluar Grup

Peace be Upon Everyone!


Tadi bace news kPop...and terkedu sebentar bile terbace yang KRIS ni nak kluar dari grup tu..


Sebabnya? Sebab Syarikat SM Entertainment yang uruskan grup diorang tak amik kisah pasal die, die sakit ke, die penat ke, still kene keje gak.



Kris siap kemukaan saman lagi kat SM Entertainment ni.


Dan yang paling Fifi sedih sekali ialah...

11 orang lagi ahli grup EXO dok 'bash' tindakan Kris meninggalkan grup tu.. Since Kris amik tindakan tu tak informkan diorang dulu and diorang terkejut dan lain-lain lagi.. Memang part tu salah Kris tapi kan...

Diorang memang tak kisah ke pasal si Kris tu sampai tak sedar langsung yang si Kris tu ade masalah? Dah tu pulak, nampak la sangat tahap ke-selfish-an diorang yang dok mengata Kris depan peminat sebab jelas-jelas yang diorang marah sebab Kris dok mengganggu  proses diorang mengglamerkan nama Grup mereka yang kian menaik sekarang ni..I mean, seriously? Kris buat camtu ofcourse bersebab..instead of membantu, nak mengutuk je keje...Penting sangat ke kepopularitian diorang sampai frenship belakang kira? :/

Tu pendapat Fifi la...

9 comments:

  1. xtau nak sedih ke tidak..huhuhu...sebab mcm Kris buat keputusan without thinking...

    ReplyDelete
    Replies
    1. it seems like it, tapi in the end kan, there's a reason behind everything..

      Delete
  2. ada gak terbaca masa scroll2 allkpop nak baca pasal drama korea. tapi terbaca la jugak sebab asyik news pasal EXO ni je keluar. :)

    ReplyDelete
  3. tak tahu the true story...tak nak komen...hheee.... friendship should be more important kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, Fifi sgt2 pentingkan friendship..tanpa friendship tu takkan terbentuk gak sesebuah grup tu :/ and it totally feels horrible when org yg kite anggap kwn xsokong kite..

      Delete
  4. Fisha sedih jugak sebab dalam EXO Showtime dia yang selalu buat lawak ):

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fifi tak minat sesape, just tak suke when frenship goyah dengan mudahnya tu je :/ feels bad for them though..

      Delete
  5. Taktau kenapa, sedangkan Kris tak kenal saya pun.. tapi terus menangis masa dapat tahu yang dia nak keluar dari EXO

    ReplyDelete