Wednesday, May 21, 2014

Ipg Second Intake

Cara Memohon Ipg Second Intake:


  • Selalunya diorang takdenyer nak hebahkan pasal second intake ni, korang tau sendiri la yer...
  • Cer try IPG utama kat mane korang berade skarang ni dulu, contoh kat Sarawak, IPG kat Kuching..carik number phone diorang kat page IPG dan call, tanya pasal second intake
  • Selalunya diorang akan bagitau bahawa second intake bermula SEKARANG!!!
  • Macam mana nak apply?
  • Well, saat inilah korang perlu start MENAIP surat permohonan.
  • Dah siap, hantar ke Putrajaya sana, IPG pusat :)
  • Tarikh tamat? Ntah, 2 minggu? 2 Bulan? So buatla cepat-cepat surat tu :D

No comments:

Post a Comment