Tuesday, May 13, 2014

Full Design : Twilight Bridal Garden Template

Peace be upon everyone :)

Anyway, beberape hari ni Fifi bizi dok menghadap photoshop mendesign blog sis Alynn 

Meh Fifi quote-kan request sis Alynn:

Saya nak blog saya bertemakan putih. 
Rose putih dan Dedaun hijau (untuk header)
Ala-ala macam cerita Twinlight Saga bridal . 
secret garden gitu .:"D

Tapi tak de lah terlalu crowded dgn bunga just titik beratkan di header sahaja .
Selebihnya saya serahkan pada MISS FIFI jika saya bertuah. :)
Saya suka blog yang simple, kemas dan nampak tenang je bila hadap blog sendiri begitu juga yang dtg berkunjung ke blog saya :)
dan 
nak request chat-box mcm blog fifi tu ley x ? Kalau bersesuaian la ..hehe
chat box yang sedia tak de sape nak komen mungkin tak menarik T_T 


..and ni la hasilnya..


besokan sendiri k :)





Pegi je singgah ke blog die kat SINI kalau nak tengok versi beso punye :)

p/s: beberape kali jugakla menukar header tu sebab design Fifi ntah pape je nFifi xterer sangat bab mendesign bunga-bunga gitu haha

#1


#2


#3


#4 - Yang sedang sis Alynn gune skarang ni la (Fifi pakse die utk trime design tu) :D


p/s: ni ntuk segmen Segmen Saya Nak Full Design Blog yang masih berlangsung sekarang ni, join la kalau berminat n klik la iklan nuffnang tu kalu sudi k <--hari ni mod mempromo iklan, muke tak malu xD

4 comments:

  1. @Nur Madihah ade tp sis Alynn taknak sbb tkt bosan, bg tu boleh tgk kat sini though : http://justawalkinthegarden.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. huhu ... tqsm miss fifi ... >_< ...

    ReplyDelete