Thursday, May 22, 2014

Doodle: Muslim Flower Girl!


1000 kali try lagi and Inshaallah doodle Fifi akan secantik doodel orang lain gak :D

Doakan Fifi k? :)

Anyway, klik sini kalau korang rase doodle ni comel nak bersedekah :)

4 comments:

  1. cecomel je doodle fifi ni..kita ni lagila memang tangan takde seni..conform xjadi buat..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks :) xyah risau kak, teruk mane pun akak buat, sure xkan dpt mngalahkan fifi punyer :D

      Delete
  2. kmk mok juak try tapi kadang2 rasa malas. hahahaha. done klik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi klik :) kmk pun malas juak tapi kadang2 ya jeles nangga org len mlukis dudel comel2 jak :D

      Delete