Tuesday, May 6, 2014

Blog Dah Bertukar Wajah!

Peace be upon u ols!

Pageview dah cecah 150 000 dah, yeay! 
So.. automatiknya skin blog kene bertukar :D 
(actually dah lama plan nak tukar tapi rasa malas terlampau tinggi..tapi haritu blogwalking ke blog Ain @ http://cutiefany.blogspot.com terus semangat nak mengedit blog tu mebuak-buak dalam diri, sebab blog tu kiutttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt sangat!)

Tema asal actually blue..lepastu brown tetiba menyampuk..and lastly pink ikut sekaki..
Skin asal pon blue gak, tengok bawah ni:


So ape yang korang nampak kat blog ni la my current skin. Yup, memang tak secantik blog cik Ain tu, tapi bole la kan? Kan? Kan? 

14 comments:

  1. eh eh die mention name url blog kite la. hehehehhehe blog ni pun comel. browm my feberet color ^^

    ReplyDelete
  2. thank you sume :3 Apreciate all your thoughts :)

    ReplyDelete
  3. Cute la wajah baru blog fifi nie, dah lama tak singgah :))

    ReplyDelete
  4. thanks @Ahmad Zu Mal Md Rayi :)

    ReplyDelete
  5. p/s TERIMA KASIH KRN SUDI FOLLOW. I'LL FOLLOW U BACK

    ReplyDelete
  6. wahhhh...lawa betul blog... :)

    ReplyDelete
  7. Lawa gila u edit. Suka sangat. Pandai eak edit. Teringin ♥♥♥♥

    ReplyDelete