Sunday, November 17, 2013

Makna Lagu: Lagu Blurred Lines by Robin Thicke

Assalamualaikum.



Okay, tanak cakap banyak-banyak, but just nak share khas untuk yang tak tau pasal lagu ni. Tak tau lagu mana, carik kat youtube.

Anyway, just nak informkan yang before korang start dok memekik melolong nyanyi lagu ni, make sure korang sedar yang lagu tu actually mengagungkan kejadian rogol.

So, hati hati dengan apa yang korang dengar and nyanyi. :)

2 comments:

  1. Thanks kerana mengingatkan tapi fiqah x minat dengar lagu2 camtu..

    ReplyDelete
  2. iskisk..pulak mcm tu..nasib x reti lagi omputih..hurmm

    ReplyDelete