Saturday, August 10, 2013

Raya 2013: Rasa Makin Tua Je!

(kiri tu Fifi, kanan tu mom : fifi 18, mom 43 but apesal muka lebih kurang je, tua sangat ke muka Fifi ni?? -_-)

*gambar abang, kakak, adik, and lain-lain tu takde k. dasar pilih kasih la katakan :D

Raya tahun ni merupakan raya dimana secara rasminya Fifi rsa macam dah tua sangat dah >.<
Tapi umo 18 je pon, kawen pon belum :p

Well merujuk perkara diatas, dukacitanya dimaklumkan bahawa tahun ni dah tak leh dapat duit raya lagi dah from my aunties and neneks..

huhu


Sume tu gara-gara I'm already out of high school!

huh jeles giler tengok my lil brother dapat kumpul duit raya banyak-banyak..
(Try gak pujuk dia kasi sikit kat Fifi but hampa sebab dia tanak ;c)

Anyway, hari ni kitorang buat open house, banyak gak sedara mara yang dok 'serbu' rumah kitorang...termasukla budak-budak...

Comel bukan main lagi, tapi nakal tu Allah je yang tau, even my kucing tak nakal sangat cenggitu (padahal kucing Fifi tu ganas jugak nakalnya!!!)

Anyway, time layan budak-budak tu sume, ada ke patut diorang mintak angpau kat Fifi!
(well Fifi takde duit yang Fifi boleh kasi kat diorang, so apa lagi? Angpau mak la yang kene :D)

Yang membuatkan Fifi rasa completely 'tua' harini is sesetengah bebudak yang dok 'attack' rumah kitorang tadi siap panggil Fifi 'mak cik' pulak tu!

Well, sis la not makcik!

p/s: ceh, macam taknak tua je fifi ni :D

No comments:

Post a Comment