Sunday, August 4, 2013

My Gummy Bear and I


Fifi suke gummy bear sangat-sangat!
Well boleh dikira cinta gile kat bende ni :D

So nak cerita sikit pasal incik Gummy  Bears kat atas...


For korang yang tak tau, Fifi tinggal kat Sarawak Bumi Kenyalang....

And as we all know, Sarawak ni tak la maju macam KL gitu...

And kebetulan Fifi tinggal kat pekan kecik molek je...

'Pasar Raya' dia cenggini je:





Guess what? Kat sini mana ada gummy bears!

Sekor gummy bear pon takde!

So since Fifi teringin sangat nak makan gummy bear tu tapi takde inisiatif nak cari kat bandar-bandar terdekat...Fifi order je la :D

Kat mana?

My sis :D

Dia duduk kat Bangi so...ofcourse la ada :D

Semalam order, hari ni dia dah belikan dah!



Sayang my sis!



No comments:

Post a Comment