Monday, July 8, 2013

Header Baru Fifi! (yang hodoh gila :D)

So petang tadi time nak tunggu waktu berbuka Fifi dok usik sikit Photoshop yang dah hampir berkulat kat lappy Fifi. Cerita panjang dipendekkan, terhasillah Header hodoh gila ni :D



Memang satu seksaan la nak menatap header tu. Tapi since dah penat buat, guna je la. Nanti kalau dah ada energy nak buat header yang kurang hodoh, Inshaallah Fifi tukar.

P/s: Harap-harap pengunjung belog tak la terkejut beruk menatap header yang entah pape tu k. :D

No comments:

Post a Comment