Wednesday, July 3, 2013

Semakan dan Keputusan 2nd Intake Ipg 2013


Hmm apesal tetiba rumput pulak ni? Well nak bagi nampak mesra alam sikit post ni, anyway teruskan membaca :D


owkeyh, nak cerita lagi pasal IPG tu. bagi yang dah kemukakan rayuan haritu semak la keputusan kat ------------> sini

Dapat tak? Kalau dapat tahniah...kalau tak, meh sini kita meangis sama-sama since Fifi pon memang IPG tak pandang even sebelah mata pon.

<just so you know, Fifi hated, still hates, and is still gonna hate IPG lol!>


Ya Allah, memang dah gila obses dengan IPG dah ni, tak bole terima kenyataan la tu..memang dah lumrah loser la katakan. Okay, this is the end for me and IPG. Insyaallah will never ever apply for IPG anymore. :)


No comments:

Post a Comment