Thursday, July 11, 2013

2nd Day of Ramadan: Kena Flu Malas!



Hari ni Fifi memang malas tahap 'gila'!

Ni hah bukti dia:



  • when mom kejutkan for sahur pukul 4 pagi, Fifi bangun pukul 5 pagi. Lepas Subuh! Sahur entah kemana! (mom dok geleng-geleng gitu tengok Fifi melompat dari katil time Azan Subuh habes!)

  • selalu Fifi bagi kucing makan 3 kali sehari, well hari ni kucing-kucing sekalian diet sebab makan sekali je hari ni (tapi takpe sebab diorang pon kena belajar pose gak sebab dah obese dah!)

  • mom dok excited buat kuih muih for bazar Ramadan, and Fifi sepatutnya tolong dia buat two types of kuih...Tapi last-last sejenis je siap, tu pun mom yang bantu Dah tu pulak, terus je bergolek-golek atas katil sebab ngantuk. (siap ada kucing 2 ekor jadi peneman sebagai bantal peluk :D)

  • for berbuka pulak, langsung tak bantu mom and abang memasak.. Even my lauk pauk pon mom yang dok letak dalam pinggan. (memang tak bole harap la anak dara bongsu my mom ni :D)
Inshaallah esok takde la malas cenggitu lagi :D

No comments:

Post a Comment