Tuesday, July 23, 2013

14th Day of Ramadan: Same Old, Same Old


So hari ni start dengan baiknya sebab Fifi sempat sahur, mom kejutkan (tu kira berita baik la sebab Fifi ni bukan main liatnya nak bangun sahur :3)

tapi..beberapa jam kemudian gaduh sikit dengan mom...

Well same old, same old la.


Fifi malas sangat, mom tak suka.
Well sebab mom marah, Fifi bertambah la malas :D

Kesian mom ada anak macam Fifi, tapi since dia sayang kat Fifi and Fifi sayang kat dia, 20 minutes kemudian kitorang frens balik :D

Tapi kan...


Hari ni last day berbuka dengan mom..

Sebab tomorrow dia nak berangkat ke KL untuk jenguk my sis and anak dia yang grumpy gila. (Fifi tak suka niece Fifi tu, sebab mom sayangkan dia sangat sampai berkurang pulak sayangnya kat Fifi ni -_-)

Ugh, tak rela kasih sayang mom kena kongsi dengan budak tu -.-


Tapi takpe, mom kasi banyak pocket money :D
(70% akan Fifi sumbangkan kat babies Fifi yang empat ekor kat rumah ni sebab diorang tak pose and kuat makan :D)

sementara mom bercuti ni Fifi akan stay dengan my big brother kat rumah, and ofcourse ditemani 4 ekor kucing tersayang..

Fifi tak risau sangat bab sape nak masak nanti, sebab my brother suka masak :D

Mom will be missed :c

*try tanak nangis*







No comments:

Post a Comment