Saturday, June 15, 2013

Biodata: Memperkenalkan Nate Ruess

Hmm korang sume perasan tak lagu yang dok menjerit-jerit kat blog Fifi ni? Well lagu tu dinyanyikan oleh P!nk and si Nate Ruess la..

Si P!nk tu lama dah glamer, tapi korang mungkin tak kenal si Nate ni..

So sape pulak si Nate Ruess ni? Meh sini Fifi perkenalkan..


Seriously, memang tak hensem.
Tapi Fifi tetap minat kat dia.

Nate tu vokalis kumpulan Fun..
Jangan tanya pasal kumpulan dia pulak, Fifi tak tau k.

Anyway, dia memang lama dah dok jadi penyanyi ni, sebelum tahun 2000 lagi..


Biodata dia cenggini:
  • Nama penuh: Nathaniel Joseph "Nate" Ruess
  • Lahir: 26 February 1982 (31 tahun la tu)
  • Asal: Arizona, USA
Sebelum ni memang dah banyak gak lagu dia berkumandang kat Malaysia ni, mostly lagu indie rock la..
Contoh lagu dia yang Fifi dok minat is Some Nights, We Are Young and Carry On.

And of course lagu Just Give Me a Reason tu..

Tapi sebelum korang nak dok tuduh yang dia try nak menumpang kepopularan miss P!nk, korang pergi dulu tengok interview P!nk oleh pihak MTV baru-baru ni.

P!nk statekan jelas-jelas yang, P!nk sendiri yang dok rasa dia nakkan si Nate tu for her song.

Why? Sebab suara dia power!
Well, muka jangan sibuk nak judge..

Well even yang muka boleh tahan macam One Direction, Justin Bieber, Austin Mahone belum tentu boleh hasilkan muzik yang hebat tau..

And kalau korang nak tau, banyak singers yang muka tak la hensem sangat tai better than singers disenaraikan kat atas..

macam Ed Sheeran..Owl City..Jason Mraz..Christina Perri..and yup, P!nk too..

:3

p/s: jngan dok judge by appearance k, the one thing that matters is the heart.




No comments:

Post a Comment