Thursday, June 6, 2013

Jealous Bila Kawan Masuk U!


Seriously, lately Fifi rasa macam moody jer.
Huh, bila dok fikir-fikir kenapa, baru Fifi perasan the real reason kenapa.

Well, sebab friends Fifi asyik dok bercerita pasal kehidupan diorang kat Universiti!

Banyak jumpa kawan baru la.
Lecturers funny la.
Universiti cool la.
Macam-macam.

Seriously??? Fifi rasa macam tak adil je diorang nak dok menunjuk-nunjuk pulak betapa bestnya hidup kat universiti tu while Fifi dok meliur je kat rumah.

But then bila Fifi fikir baik-baik, baru perasan yang sebenarnya, Fifi je yang over sensitif.
orang takdenyer menunjuk-nunjuk just berkongsi happiness diorang je.
Fifi je yang dok suka nak menyalahkan orang lain.

Huh, jealous tu memang jealous la.
Tapi takpa, I have got my kucing to cry with me.


p/s: lepas ni nak dok stop visiting FB kerap sangat, banyak sangat gambar yang dok buat hati rasa nak menangis je kejelousan :D


6 comments:

  1. Hihi , jangan jealos tak baik . Heh :3

    ReplyDelete
  2. xmo jeles2 ha. ahaha. relax la. xde rezeki msuk u. Allah tau yg terbaik utk kita =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, having faith in Allah la ni.. :3

      Delete
  3. Adik Fifi, InsyaAllah, masih ada chance nak masuk U lagi, buat master, PhD..

    It is not the end of the world..cheer up..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks hun :3 well being jealous is really the worst habit of mine :s

      Delete