Monday, May 6, 2013

Temuduga IPG

Tadi tengah sibuk dok memasak, my friend hantar mesej tanya dah semak IPG belum.. Kerja banyak, so Fifi cakap tunggu dulu sebab nak kena finishkan kerja dulu..And being the sweet friend she is, dia tolong checkkan untuk Fifi.. Dia cakap Fifi dapat temuduga tu :D Senyum lebar Fifi dengar.

UPDATED 14/05/2012: klik sini kalau berminat nak tau experince Fifi temuduga tu --- > KLIK SINI



Inshaallah if IV berjalan lancar boleh dok jadi ckgu English :D *berangan*

Korang dah semak? Semak <sini

Okay, since fifi tau korang pun nebes macam Fifi pasal interbiu tu..kat bawah ni Fifi listkan web yang bole bantu korang..

tips:
pengalaman:

okay, good luck korang.
xoxo

10 comments:

  1. alhamdulillah, rezeki adik ^^

    praktis banyak2 before IV tu.. hehe :) all the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak :) inshaallah nak start praktis dah ni :D

      Delete
  2. Thanks for the links , berdeborlah lah pulak rasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. you're welcome hun.. fifi lagi lah berdebar, first interview tu :D anyway, good luck k :)

      Delete
  3. wah!!! tahniah!!! good luck! serius masuk IPG best! klu time temuduga kena provok, sentiasa senyum dan tenang.. penemuduga just nak tgk keyakinan dan kematangan ketika sesi temuduga... chaiyok2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..Inshaallah, Fifi akan try senyum and bertenang time interview nanti.. :)

      Delete
  4. hehe.. tentang keyakinan tapi salah fakta tu.. fiq pun tak berapa pasti.. tapi seeloknya bagi fakta yg betul.. sebab lain penemuduga, lain ragamnya.. yg penting prepare btol2 yer.. dan berdoa supaya dapat penemuduga yang ok... chaiyok!!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kena berdoa banyak2 lah ni sebab ni my first interview.. Harap2 diorang xtanya pasal benda2 yg kritikal sgt :D

      Delete
  5. alhamdulillah.rezeki fifi :)

    ciksu nak tanya, hadiah keychain dah sampai ke belom.
    risau juga saya

    ReplyDelete