Tuesday, May 21, 2013

Oh, Mr. UPU!

Seperti biasa, time orang sibuk check diorang punya UPU, Fifi pun nak menyibuk sama.
Well, berbekalkan muka tebal tak tau malu, Fifi nak bagitau, Fifi tak dapat course yang Fifi nak.

Ugh, Fifi nak TESL!

Rasa nak nangis je bila dapat tau tak dapat TESL, sampai hati Mr UPU tolak my permohonan.


Tapi, mom said takpe, since Fifi dapat law.


Seriously, nampak je word undang-undang, peguam la yang Fifi dok fikir.

Seriously, memang tak layak sungguh Fifi nak ambik law ni.

Ugh, my sis said ambik je law tu.. So Inshaallah law lah my choice...
Well, kalau dapat IPG..maybe tak :)

Doakan Fifi dapat IPG k..

xoxo



8 comments:

  1. wah bakal lawyer lah :D gdluck
    ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..haha tak sure la part lawyer tu, entah2 jadi kerani je lepas keluar U :D

      Delete
  2. okaylah tu . hehehe :) tahniah anyway ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..tu la, tak dapat TESL pon kena syukur banyak2 coz at least dapat gak unlike others.. :3

      Delete
  3. uitm takleh tukar course ke? mcm uia kan boleh mtk tukar selagi layak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sure la..my sis cakap law ok je.. lagipon tengah tunggu IPG, so kalau tak dapat IPG tu, kira bole la fokus on law utk melepaskan geram :D

      Delete
  4. miss fifi..saya nak tanya miss fifi ada pergi interview untuk tesl ke sebelum tu? kalau kita x pass satu interview tu means kita akan dapat yang lain ke?hehe..banyak tanya pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. nope, tak sempat pg intebiu :D sorila hun but I'm not in the position to help you sebab Fifi sendiri pon tak tau pasal bende ni :) good luck with whatever you're attempting though :)

      Delete