Friday, May 10, 2013

Cubaan Memperbetulkan Bahasa : GAGAL

So tadi Fifi dok skrol Facebook Timeline Fifi..jumpa la sorang minah ni yang ayat dia agak konfusing sikit.. So Fifi tanya la apesal macam tu.. Mcm ni perbualan kitorang:


Huh, bukan nak berlagak pandai or what, just konfius gila dengan ayat dia.
Sampai sekarang pun still tak faham dia cakap apa..

Huh, malas dah nak fikir sebab jawapan dia takde. Tanya kat dia pun Fifi tak paham jawapan dia.

Next time, Fifi nak shut up je sebab bazir masa je dok tanya kalau kita tak faham dia cakap ape..

5 comments:

  1. baru jak buka fb dia.. haha dia mmg xfaham english la dalink.. main rambang jak bspeaking.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ya la fikir kmk tek..tapi seriously, memang mengkonfiuskan minah ya, stu pun kmk xfhm nak dpadah nya :D

      Delete
  2. rasanya kte kne wt claz utk dye ni..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, satu cabaran nak buat kelas untuk dia tu :D

      Delete
  3. macam ayato google translate je dia pakai.... :D

    ReplyDelete