Monday, April 8, 2013

NiNi: Choco Dip Sticks

Woah, after lama tak post something kat blog ni, Fifi came up with this subject, NiNi: Choco Dip Sticks. Wow, that's pretty poyo right? :D (and oh mai inglish!)

Okay, anyway, apa pasai tetiba dok sentuh topik ni lak?? Entah lah, just wanna memenuhkan my blog je, biar menyemak sikit kat dashboard followers Fifi (haha, biar jari diorang exercise sikit skrol kebawah/keatas :D)


So nilah, the product mentioned in da title. :D

Okay, Fifi tahu yang kalau nak dibandingkan dengan produk2 lain kat luar tu, this one is kinda old.

Tapi kan, old2 pun, this one is still one of my favorites...

yela ka, when Fifi kecik2 dulu, my family was kinda poor..

So kalau tengok je benda tu kat kedai, mesti dok meliur coz we couldn't afford it...

Isk2, kalau tengok budak lain sampai menjilat jari kunyah benda tu, Fifi just stayed loyal bagai dengan mom's homemade biscuit. (Bukan nak mengata or being tak bersyukur, tapi memang biskut tu tak sedap :D)

So since sekarang ni hidup dah dok better sikit and duit pun ada gak, kalau ada masa, Fifi singgah kat kedai gi beli benda ni. Dulu harga dia just RM1 je, now dah RM1.40.

Although duit ada, mahal tu! (wei, biasalah, kampong girl like me is not used to buying expensive stuff -.-)

So, as a conclusion, it's delicious :D


No comments:

Post a Comment