Tuesday, March 26, 2013

Drama Korea Terbaru : When A Man Loves

Intro

Okay, time Fifi tengah surf tentang latest drama Korea tadi, Fifi terserempak lah dengan entry pasal drama When A Man's in Love atau lebih dikenali sebagai When a Man Loves ni.. Tengok gambar-gambar dia, memang cun je hero dan heroin dia.. Cuba tengok kat bawah ni, Cun kan?





Pelakon

Song Seung-Heon - Han Tae-Sang
(mobster, suami Sung Joo)


Shin Se-Kyung - Seo Mi-Do
(materialistik, kekasih Tae Sang)


Yeon Woo-Jin - Lee Jae-Hee
(suka kat Mi Do)


Chae Jung-Ahn - Baek Sung-Joo
(isteri Taesang)





So cerita ni pasal apa ekk?
Hmm..komplikated ni, so korang tarik nafas dalam-dalam dulu k (ceh, macam kah komplikated sangat -.-)..

Si Taesang ni sorang gangster, dan dia jatuh cinta dengan si Mi Do tu walaupun dia materialistik gila. Tapi dia kena kawen dengan si Sung Joo tu (yang merupakan bekas isteri bos dia yang dah mati). Si Sung Joo dan si Mi Do tu memang dua dua sayang kat dia. Si Jae Hee tu pulak, bekas kawan Si Taesang yang ada perasaan jugak dengan si Mi Do tu.
Memang komplikated cinta entah-berapa-segi diorang tu. Biasalah kan, dah melodrama..

Siaran
Tayangan perdana start 3 April kat Korea, kat Malaysia, tak tau. Channel? MBC.



No comments:

Post a Comment