Friday, March 15, 2013

Demam aka Fever

So lately asyik hujan je kat area Betong ni so banyak lah yang diserang demam kat sini dan untuk mengikut trend tu, Fifi pun join demam sekali lah..trendy lah katakan.. Demam ni memang tak best (pernah ke orang cakap yg demam ni best???) so kepada you all, jagalah kesihatan tu baek2 k (ceh, dah mcm ckgu ajar budak tadika pulak :D). Hmm sejak demam ni, Fifi makin bertambah malas lah sebab hingus asyik meleleh je (mcm Bo dlm cite Crayon Shin Chan!) and kepala rasa berat semacam je.. tapi walaubagaimanapun (that's the longest word in this post tau!) Fifi hargai sangat2 keadaan Fifi sekarang ni... Kenape? Sebab, first of all, Fifi's still breathing (tu syukur #1). Next lak, my beloved mom has been so patient with me with my grumpy state and all (although Fifi ni bukannya boleh dikira anak yang baik..) (syukur #2). Selain tu, Fifi dpt $$ from my beloved aunt for offering some help although in my sotong-like state :D (syukur #4). Seterusnya lak, my beloved fat cat, mr. Kony offer diri lak untuk tdo tepi Fifi sempena Fifi demam ni (selama ni bagi Whiskas pun tak sudi nak pandang katil Fifi :D) (syukur #5). Lastly, demam ni dapatlah bagi Fifi kesedaran sikit supaya tak terlalu alfa asyik bersenang senang je (syukur #6). Okay, actually banyak lagi sebab Fifi suka sangat demam ni, syukur tu pun endless sebenarnya tapi tengah hingus meleleh ni geli gak nak lama-lama depan lapppy ni, nanti basah lak Fifi punya keyboard :D

No comments:

Post a Comment