Thursday, March 28, 2013

Review: After Math by Denise Grover Swank


Summary:

Scarlett Goodwin’s world is divided into Before and After.

Before she agreed to tutor Tucker price, college junior Scarlett was introvert, struggling with her social anxiety and determined to not end up living in a trailer park like her mother and her younger sister. A mathematics major, she goes to her classes, to her job in the tutoring lab, and then hides in the apartment she shares with her friend, Caroline.

After junior Tucker Price, Southern University’s star soccer player enters the equation, her carefully plotted life is thrown off its axis. Tucker’s failing his required College Algebra class. With his eligibility is at risk, the university chancellor dangles an expensive piece of computer software for the math department if Scarlett agrees to privately tutor him.Tucker’s bad boy, womanizer reputation makes Scarlett wary of any contact, let alone spending several hours a week in close proximity.

But from her first encounter, she realizes Tucker isn’t the person everyone else sees. He carries a mountain of secrets which she suspects hold the reason to his self-destructive behavior. But the deeper she delves into the cause of his pain, the deeper she gets sucked into his chaos. Will Scarlett find the happiness she’s looking for, or will she be caught in Tucker’s aftermath?

My Thoughts:

So, this is my first book review after decades eons. Yeah, it seems like my review page has spiderwebs on it. *laughs* Okay, so after week of trying to finish this book, finally, today, the 28th of March, I got to peruse the book till the last page. So, the conclusion is this book is not one of those interesting books that's suitable for those who hate to read. (well, the exception is for those who has never fallen in love and are trying to get a feel of how it feels like to fall in love). I tried pretty hard to love this book, but I just couldn't do so. The story was a lil bit like Perfect Game, but to be honest, I liked Perfect Game more although the drama was a lil bit too much. The characters were nothing special in After Math. The heroine has anxiety problem and the hero (like most heroes) has a tortured past. (what's with heroes and tortured past huh???). Okay, moving to the writing, it's a lil bit simple. to summarise it all, I didn't hate this book but I didn't love it too.

My rating:

3 Stars





A Header from Adik Anis

So korang, bersesuaian dengan Encik Tajuk kat atas, Fifi nak cakap pasal header yang Fifi dapat dari cik Adik Anis ni.. Fifi mintak dia buatkan header untuk Fifi petang tadi, dan dah siap pun..Laju kan? Bisaslah, dia kan terer :D

Ni header comel tu...


Comel kan?? K Fifi gunakan header ni untuk fanpage Fifi (yang tak glamer tu,,).. Thanks again Adik Anis. Pergilah terjah blog comel tu :) 

Freebies: Mustache Background

Yeah, they are simple but they are mine :D

Feel free to use them and let me know if you've got any suggestion :) *right click and copy url or right click and save image*


http://2.bp.blogspot.com/-rBTDpSzq2xw/UVQPiUzcqHI/AAAAAAAAD1M/PB4wVNHfcfk/s1600/sdf+-+Copy+(13)+-+Copy.png

http://1.bp.blogspot.com/-DvpMz1Q9kas/UVQPiYyK6dI/AAAAAAAAD1Q/IlocKw6rLuI/s1600/sdf+-+Copy+(14)+-+Copy.png














CLICK <HERE> FOR MORE FREEBIES

mustache bg :D


Wednesday, March 27, 2013

icon


mustache background

hope it works -.-





Love Quotes from Books

*random*
  • “I didn’t need anyone to take care of me, but I did want someone to love me enough to try.” ― Tina Reber, Love Unscripted
  • “I loved you from the moment I knew how to love.” ― Samantha Towle, The Mighty Storm
  • “...I love you beyond any lyrics I could ever write, or any words I could ever say. I always have, and I always will.,,?” ― Samantha Towle, The Mighty Storm


Tuesday, March 26, 2013

Drama Korea Terbaru : When A Man Loves

Intro

Okay, time Fifi tengah surf tentang latest drama Korea tadi, Fifi terserempak lah dengan entry pasal drama When A Man's in Love atau lebih dikenali sebagai When a Man Loves ni.. Tengok gambar-gambar dia, memang cun je hero dan heroin dia.. Cuba tengok kat bawah ni, Cun kan?

Sunday, March 24, 2013

Fifi + SPM = IPTA???

Cewah, tajuk bukan main lagi kan..ala2 formula math gitu.. So Fifi dapat result last Khamis, sama gak macam budak lepasan SPM 2012 yang lain.. Keputusan? Kalau korang tanya mak Fifi, mesti dia cakap result Fifi bagus je (biasalah kan, kalau cakap dia kecewa mesti Fifi frust gila :D).. So sebab Fifi nak bagi korang sendiri jadi judge, kat bawah ni Fifi letak result Fifi (tak ada masa nak ambik gambar slip :D):

Kira okaylah result ni kan, walaupun tak seterer korang. Kredit jugak kan?? :D


Honestly, Fifi tak tau macam mana Fifi rasa tentang result tu.. Fifi tau Fifi boleh buat better (ceh, ayat skema tu!) tapi Fifi pun tahu gak yang Fifi deserves result tu. (p/s: kalau korang nak tahu, Fifi student luar bandar, so sekolah kecik je and cikgu tak garang - so Fifi selalu lah jugak ponteng sekolah, seminggu mesti ada sehari tak hadir - kelas tambahan lak, jarang cikgu tengok muka Fifi :D)

Panjang pulak Fifi bercakap pasal tu ek *bosan*. So, kita terbang balik ke tajuk entry tu (untuk korang yang dah lupa, tajuk dia  FIFI + SPM = IPTA ek!), Fifi nak pergi mana lepas ni???? Kalau korang tanya Fifi, Fifi memang tak ada idea. Fifi dah tanya mak, mak pun tak tau. Fifi tanya kakak Fifi, kakak pon tak tau. Auntie Fifi cakap, apply pergi UNIMAS atau tunggu tawaran maktab (ceh, macam lah orang maktab tu pandang sangat result Fifi tu -.-)

Memang Fifi konfius gila dah ni, nak pergi mana lepas ni. Haritu Fifi isi borang UPU, apply TESL and stuff related to pendidikan. Fifi tak minat dengan pendidikan ni, tapi Fifi minat English..Nak apply med or engineering lak macam bazir masa je (bagus give up je kalau tau memang akan kena tolak).. Sekarang ni memang pening sangat-sangat.

Fifi tak lah teringin sangat nak masuk U, tapi form 6 kat area tempat tinggal Fifi takda tawarkan subjek menarik (xda aliran sns, ada geo, sas dan eko je *walau otak lembab, Fifi minat sns -.-). Nak mintak kerja lak, Fifi muda lagi, memasak pun tak pandai, macam mana nak hidup sendiri jauh kat semenanjung  (Fifi budak Borneo :D)..

Huh, konfius konfius konfius!!!

Budak Baru Belajar: Header Mustache

So, sebab header fifi yang sebelum-sebelum ni semua style banner-pinjaman-wang-mr-along je, fifi bercadang nak teruskan gak tema tu, sajalah kan nak menunjukkan betapa tak ber-skillnya fifi dalam membuat banner ni :D So ni latest banner fifi dalam koleksi Banner-Tak-Jadi Fifi. :D


Amacam, boleh ke korang lawan banner buruk ni? :D

mustache lagi


footer fifi




mustache (not mine!)




Saturday, March 23, 2013

Cerpen: Gugurnya Dosa Semalam



   “Maaf nak, boleh pakcik tumpang tanya? Kat mana boleh pakcik dapatkan bas untuk ke Kampung Teratai, Sarikei? Pakcik hendak ke sana.” Aku terkejut apabila tiba-tiba seorang lelaki tua menyapaku ketika aku sedang melangkah keluar dari klinik milikku. Kampung Teratai merupakan tempat aku dibesarkan. Sudah lama aku tidak ke sana dan kebetulan juga aku hendak ke sana untuk melawat kubur arwah nenekku. Aku mula memfokuskan pandanganku ke arahnya. Pandanganku jatuh ke mata coklat miliknya. Matanya mengingatkanku kepada seorang lelaki yang pernah ku kenali.
   
   Pertemuanku dengan Cikgu Arsyad ketika aku berada dalam tingkatan lima bermula dengan tiga hayuan rotan memedihkan ke kaki kananku.
   “Papan hitam itu untuk kegunaan para guru mengajar, bukan untuk hobi melukis kamu, sekarang duduk kat tempat kamu!” ujarnya tegas. Wajahnya kelihatan sangat bengis pada pandanganku. Aku ke tempat dudukku dengan perasaan geram.
   Sejak kejadian itu, Cikgu dalam usia 30-an itu seolah-olah menyimpan dendam terhadapku. Pernah sekali aku terlupa untuk menghadiri kelas tambahan yang diadakannya. Banyak pelajar lain yang turut tidak hadir kelas itu, namun cikgu Azman hanya menghukumku seorang. Alasannya, aku tidak hadir tanpa sebab yang munasabah. Tiga hayunan rotan menjadi habuan tangan kananku, dan aku terpaksa mengahdiri kelas tambahan lebih kerap daripada pelajar lain.
   Tidak cukup dengan kejadian itu, aku juga pernah dipaksa berdiri di luar kelas selama dua jam di bawah matahari terik semasa kelasnya. Semuanya adalah gara-gara aku telah meniru rakan sekelasku semasa membuat latihan yang diberikannya. Semakin hari, peerasaan benciku terhadapnya semakin membara. Walaupun kesalahan yang kulakukan hanyalah kecil, namun hukuman yang dikenakan agak melampau.
   Layanan Cikgu Azman membuatkan aku cuba mengelak daripada menghadiri sekolah. namun wajah tua milik nenek yang mengharapkan aku belajar bersungguh-sungguh memaksaku memendam perasaan. Pelbagai layanan buruk yang diberikan Cikgu Azman kepadaku mula membakar semangatku untuk belajar bersungguh-sungguh. Akhirnya pada Mac 1990, aku mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan SPM. Aku mendapat A2 bagi subjek matematik yang jarang sekali aku lulusi. Aku berasa sungguh bangga kerana akulah pelajar paling cemerlang pada tahun itu. Aku cuba mencari Cikgu Azman, hanya sekadar untuk melihat wajah kelatnya ketika mendapat tahu bahawa aku yang selalu direndah-rendahkannya telah Berjaya mendapat A2 bagi subjeknya. Namun, aku hampa kerana pada hari itu Cikgu Azman tiada.
    Tidak lama Selepas itu aku menyambung pelajaran di United Kingdom dengan biasiswa yang kuterima, setelah nenek meninggal dunia. Selepas lima tahun di United Kingdom, aku pulang ke Malaysia. Aku mengambil keputusan untuk bekerja dan menetap di Kuching.
 
“Anak tahu ke tempat itu?” soal lelaki tua itu lagi, mengejutkanku daripada imbas kembaliku yang panjang. Aku hampir terlupa bahawa lelaki tua itu ada duduk di sebelahku. Wajahnya yang mirip Cikgu Azman mendesakku untuk bertanyakan identitinya.
   “Ya. Pakcik ni, Cikgu Azman ke?”
   “Ya, bagaimana anak tahu? Anak ni siapa?” Wajah tua penuh kedut itu berkerut. Aku hanya menarik nafas yang panjang. Pertemuan itu sungguh tidak ku sangka. Aku tersenyum kelat, tidak tahu bagaimana aku hendak  menerangkan siapa diriku.
   “Saya penduduk kampung yang sama. Saya pun hendak ke sana skrg ini, kalau cikgu nak, ikutlah saya,” lancar sahaja mulutku mencadangkan perkara itu. Entah apa yang merasukku untuk mencadangkannya.
   “Tak menyusahkan ke? Lagipun kita bukannya kenal rapat dan cikgu tidak ada wang banyak,” ujarnya lagi. Kata-katanya tidak kuragui. Namun, wajah tuanya mendesak jiwaku untuk membawanya bersama.
   “Tidak mengapa, jomlah.” Kami memulakan perjalanan stelah menjamu selera.
 

“Anak ni siapa sebenarnya? Wajah anak macam cikgu kenal sahaja.” tanya Cikgu Arsyad, memulakan satu lagi perbualan.
   “Hanya anak kampung yang bekerja kat bandar.” Aku masih merahsiakan identitiku kerana takut untuk menghadapi reaksinya sekiranya kebenaran terbongkar.
   “Cikgu pun sudah lama tidak pulang ke kampung. Wajah anak mengingatkan cikgu kepada seseorang.” Dapat kurasakan dia hampir mengecamku.
   “Mesti orang tu agak bermakna dalam hidup cikgu kan? Perjalanan kita ni agak panjang, kalau cikgu tak keberatan, ceritakanlah kepada saya,” pujukku. Entah mengapa, aku yakin orang yang dimaksudkan ialah aku.
   “Cikgu tak keberatan, asalkan kamu sudi mendengarnya.”
   “Ceritakanlah”
   “Cikgu mengenali Adam pada tahun 1987, ketika itu cikgu guru kelasnya. Pada hari pertama persekolahan tahun itu, nenek Adam telah menemui cikgu. Keluarga Adam sangat daif namun nenek tua itu sangat mementingkan pelajaran cucu tunggalnya itu. Mata neneknya berair ketika memaklumkan bahawa di ingin menangguhkan pembayaran yuran kerana dia kesuntukan wang pada masa itu. Kerana kasihan akannya, cikgu membayar yuran Adam dengan wang cikgu sendiri,” aku terkejut dengan kenyataan itu. Tidak kusangka, CAlah yang telah membayar yuran sekolahku tahun itu.
   “Adam sangat lemah dalam pelajaran, terutamanya subjek matematik. Kerana kasihankan nenek Adam, cikgu sering memberikan tumpuan yang lebih buat Adam. Namun, Adam sering tdak hadir ke kelas tambahan yang cikgu adakan. Kadang- kadang cikgu sedih kerana usaha cikgu tidak Adam hargai. Segala hukuman yang cikgu berikan untuk mendidiknya dianggapnya seksaan. Cikgu tahu dia membenci cikgu, tapi cikgu ambil berat akannya dan kejayaannya. Cikgu berusaha mendidiknya agar dia e,erlang dalam pelajaran. Cikgu tidak mahu masa depannya menjadi gelap kerana cikgu tahu dia merupakan budak yang baik, terutamanya dengan nenekya. Cikgu terharu dengan sikapnya yang tidak pernah mengadu walaupun hidup susah.” Aku berasa tersentuh dengan kata-kata itu. Mataku terasa hangat.
  “Adam seorang yang bertuah kerana mendapat guru seperti cikgu.”
   “Cikgu hanyalah menjalankan tugas cikgu sebagai guru. Hanya itu yang dapat cikgu lakukan untuk membantunya. Sebagai guru, Cikgu hanya ingin dia berjaya kerana dia berhak mendapatkan kejayaan. Akhirnya, walaupun sering mendapat keputusan yang kurang memuaskan dalam peperiksaan sekolah, dia cemerlang dalam SPM. Cikgu berasa sangat bangga akannya ketika mendengar kejayaanya itu. Tidak cikgu sangka, air mata cikgu gugur kerana gembira pelajar cikgu telah berjaya.” Air mataku mula mengalir laju. Tidak kusangka begitu mulia hati Cigu Arsyad.
   “Namun, cikgu tidak dapat mengucapkan tahniah kepadanya pada hari itu kerana cikgu demam teruk selama dua minggu. Setelah cikgu sembuh, dia telah pergi manyambung pelajaran di luar negara. Cikgu hanya mendoakan dari jauh kejayaannya.” Aku semakin sebak mengenangkan betapa aku telah salah faham terhadapnya selama ini. Keadaan mula senyap.
   “Inilah rumah cikgu. Cikgu tinggal seorang diri kerana cikgu tiada cahaya mata dan isteri cikgu sudah tiada.” Ujar Cikgu Arsyad setelah tiba di hadapan rumah beliau. Aku keluar dengan diikuti Cikgu Arsyad. Aku terus memeluk Cikgu Arsyad.
   “Cikgu, ini saya, Adam.” Cikgu Arsyad kelihatan terkejut dengan pengakuanku. air matanya mengalir laju memandangku.
   “Adam, kenapa tak bgthu ckgu awal_-awal? cikgu gembira dapat berjumpa dengan awk smla.” Cikgu Arsyad memelukku kembali dengan lebih erat.
  “Saya minta maaf atas segalanya tindakan saya yang telah menghiris hati cikgu. Terima kasih atas semua yang telah cikgu lakukan untuk saya,” ucapku ikhlas.
    “Sudah lama cikgu maafkan.”
   “CIkgu tinggallah dengan saya, supaya cikgu tidak keseorangan. Saya amat menghargainya jika cikgu bersetuju.” Cikgu Arsyad senyum kepadaku dan mengangguk. Senyuman manis itu membahagiakanku. Aku berjanji bahawa aku akan membalas segala pengorbanan beliau untukku selepas ini.


Terima kasih semua sebab sudi baca cerpen Fifi. Typo harap dimaafkan.

Okay semua, hari ni Fifi nak postkan je cerpen Fifi ni kat sini. Fifi dah lama dah tulis cerpen ni, last year, masa Form Five. Masa tu ada pertandingan menulis cerpen sempena hari guru. Kawan Fifi, Em, nak ikut jugak..tapi dia segan, so Fifi setuju ikut jugak sebab nak galakkan dia. Fifi siap tulis pakai tangan sebab takda printer. Dia budak sastera, so memang berbakat menulis ni, Fifi lak memang kurang berbakat tulis cerpen BM ni..tapi demi dia Fifi cuba jugak.. Fifi buat cerpen ni dalam masa dua jam je sebab buat lama-lama pun sama je hasilnya.. Tapi, lepas submit cerpen tu, si Em tu cakap dia tak jadi nak ikut contest tu. Mula-mula tu adalah sikit bengang kat dia, tapi Alhamdulillah xlama marah tu.. So, macam tu lah ceritanya macam mana cerpen ni terhasil.. :D

p/s: untuk pengetahuan korang, cerpen ni dapat tempat pertama (tak sangka sungguh!!!!) dan yang lagi bestnya, Fifi satu-satunya budak Form Five yang menang sebab the rest hadiah kena bolot dengan budak Form Six..and Fifi satu-satunya bukan budak sastera yang ikut contest tu :) Syukur sangat-sangat sebab Fifi sedar cerpen Fifi banyak kekurangan dia... :)

Thursday, March 21, 2013

SPM + TESL



Okay, as you can see, this entry is simply dedicated to stuff related to SPM and TESL. Okay, before you all start throwing judgments towards me, I'd like to clarify that I am no EXPERT in this stuff. I am simply sharing bout what I know (and lets hope that it's right!) just for the reference of those lepasan SPM 2012 who's trying to apply for TESL.

Wednesday, March 20, 2013

Summary : That Winter the Wind Blows Episode 12 (Spoilers)

So being the nice girl I am, I will give you some ideas on what happened in episode 12. Lol I know you're all curious about it, so here's a few spoilers:


  • after the kiss, Young became distant with Soo (she pretended like she didn't know that he kissed her)
  • Soo kinda confronted her about it and she said that she was afraid of how she was feeling
  • Soo confronted the doctor who was responsible for faking Young's medical record (it caused Young's eyes to become worse) (the doctor worked with Secretary Wang) - enraged, he hit the doctor
  • Soo found out from Prof. Koo that Young's inoperable and he felt sad
  • He tried to make a video to reveal the truth to Young (telling her that he was a fake Soo) but he couldn't because he was too saddened with the fact that Young's ill
Okay, that's kinda messy. Will come up with a better summary soon because I have my SPM to worry about right now :D

My Past Headers

So I was trying to not go online earlier, for a couple of hours, just for the sake of trying, and these were the results. Yeah, I spent my time editing some pics that magically became headers :D

I know that I am no expert in this, so I guess practicing would be a perfect platform for me to succeed (just in case I get to succeed one day :D)

Okay, here are they! (not that pretty but I am P.R.O.U.D of it lol):



This is my first attempt at trying to imitate the cuteness of strawberry and all berries in general :D

This one is my reincarnation of rainbows lol 

This one is just the reflection of my identity :)

And this one is just the rebellion of my heart :D










Bye. x



Tuesday, March 19, 2013

Try Not to Breathe by Jennifer Hubbard


So I have been reading lots of books lately (well actually, I didn't read much, but for the sake of being a show-off, I'll stick to saying that I have read lots of books :D). Okay, enough with the nonsense about me, so lets go straight to the book. :)


Summary:
Learning to live is more than just choosing not to die, as sixteen-year-old Ryan discovers in the year following his suicide attempt. Despite his mother’s anxious hovering and the rumors at school, he’s trying to forget the darkness from which he has escaped. But it doesn’t help that he’s still hiding guilty secrets, or that he longs for a girl who may not return his feelings. Then he befriends Nicki, who is using psychics to seek contact with her dead father. This unlikely friendship thaws Ryan to the point where he can face the worst in himself. He and Nicki confide in one another the things they never thought they’d tell anyone—but their confessions are trickier than they seem, and the fallout tests the bounds of friendship and forgiveness.

My review:
First and foremost, don't judge a book by its cover.
The book may look like a cover for a romance book, but I'll have to assure you that it's not a book with a romance theme. (well maybe there's a hint of romance of romance in it. but it's not the major premise)
So what is it all about? Suicide.
Suicide is such an interesting topic to dive into, and I have decided that the best way to understand it is by reading a YA book. So, that's why I chose to read this book.
Reading this book gave me some answers to why certain suicidal teens commit suicides. Some of them are guess-able while some are pretty hard to digest.
The book also gave us glimpses of how lives are at a mental institute and what happened after the failed attempts of certain patients.
And I found the friendship between Ryan and Nicki served as an interesting medium for Ryan in getting to the right path because they are both fucked up but they found a way of mending their heart through conversations.
So as an overall, this book had an interesting promise, but still, it could have been written better with more interesting events.

My rating:

3 Stars



Monday, March 18, 2013

Frustrated with Bila Cinta Bertasbih


Okay, so sekarang ni nak discuss sikit pasal drama ni yang tengah air kat TV Al-Hijrah sekarang ni...
1.30 petang, Isnin hingga Jumaat rasanya...

Terus terang Fifi cakap, the show memang bagus, mendidik we all untuk jadi better and all..
tapi...
adalah satu isu tu yang fifi sakit hati benar mendengarnya (fifi dengar dari bilik je, sebab malas nak join mak tengok tv kat luar)...and isu itu ialah...

SI SARAH NAK USTAZAH QONITA DAN USTAZ AZAM KAWEN

So masalahnya?

UST. AZAM dah kawen dengan USTZH ANA! dan si Sarah tu pulak senang senang je mintak si Qonita kawen dengan si Azam, ingat senang apa! 

Sarah kecik lagi? Fifi paham, tapi yang si USTZAH QONITA, USTZAH ANA, AND USTAZ AZAM tu tak boleh ke nak jelaskan dengan sejelas jelasnya kat budak tu yang perkara tu tak boleh dilakukan???

Honestly, diorang terpelajar, lepasan UNIVERSITI luar negara lagi tu, takkan benda simple tu pun susah nak terangkan???

Diorang tak nak kecewakan si Sarah tu??
Ya Allah, hidup kan memang tak lepas dari kecewa dan sakit lain2 nya, so kenapa nak ambik kira sangat pasal perasaan si Sarah tu when perkara tu membabitkan perasaan banyak pihak???

Si Sarah tu kan budak lagi, kalau dia sedih pun, sekejap je!


FRUST GILA NI!!!

Sunday, March 17, 2013

MR. SPM, Please Don't Make Me Cry




So my SPM result will be out this Thursday, the 21st of March. (It's my skinny big brother's birthday date :) - miss him!).

So how am I feeling right now? I am not sure. I wanna say that I am anxious but actually I don't think that I'm that anxious actually. I think it's safe to say that it will be just another chapter of my life, whether it's good or bad, I'll have to face it bravely. There's no escaping it so in the end it sounds ridiculous to be scared of something when it's unavoidable.

My expectation?
Before I start talking bout my expectation, I'd first to clarify that my expectation is NOT the same as what I wish to get. So there's gonna be two separate possibilities for what I hope and what I expect. I don't expect to get straight A's because although I am not stupid, I am not smart. I am full of flaws so straight A's is out of the equation. My expectation is I'll pass. That's all I can say.

My hope?
I hope that I'll get all A's at least 6 A's.  Why? Because I wanna apply for a position in maktab perguruan. But in case Allah is willing to grant me with all A's (insyaallah!), I'll just go study more to be a doctor. :) But honestly, I want 7 A's. Because my sis promised me that she will give me rm250 to fix my glasses if and only if I manage to get 7A's. So doakan saya all :)

Where to go after SPM?
if my result sucks (May Allah jauhkan!!!), I'll just try to enter form 6. That sounds like the safest choice. If my result is good enough, I'll just go enroll in any university in Selangor I guess. That's after I consider the option of entering a maktab perguruan :)

SO?
For those yang tunggu result SPM tu, Good luck to all. :) Doakan yang the best for you all :)